The Posting House, Southport

The Posting House is a new development situated in the heart of Southport Town Centre overlooking the gardens and water features of the Lord Street Conservation Area. It comprises a modern development of 30 luxury one, two and three bedroom apartments behind the grand facade of a Grade II Listed Victorian Post Office. To the rear a sympathetic new-build extension is being developed around a landscaped courtyard garden, complete with Juliet balconies, a private underground car park and a new-build focal tower.

Details


Name_ The Posting House
Size_ 30 residential units and Post Office Counters retail investment
Scheme GDV_ £8m
Main Contractor_ Maghull Construction
Architect_ RGP Architects
Quantity Surveyor/Project Manager_ Walker Sime
Civil/Structural Engineers_ Hill Dickinson LLP
Funding Partner_ Royal Bank of Scotland plc
Completion Date_ April 2007
Status_ Under Construction
Use_ Residential / Retail

Location